W kuchni bez kompleksów
8,00 zł
Brutto
Regulamin
Dostawa
Książka kucharska dla młodzieży oraz wszystkich tych, którzy swą przygodę z gotowaniem dopiero zaczynają, podzielona na dwie przeciwstawne technicznie części: porady i przepisy. W części z poradami znajdziemy dział poświęcony kuchennym sprzętom, metodom robienia zakupów spożywczych oraz ogólnym zasadom gotowania poszczególnych produktów. Przepisy na wszystko, co w naszym kręgu kulturowym tradycyjnie się spożywa, od zup, poprzez potrawy z warzyw, mąki, kasz, mięsa, drobiu, ryb, sosy, aż po desery, ciasta i napoje - zajmują prawie 180 stron.
Młodzieżowa Agencja Wydawnicza, 1983 rok.
Stan egzemplarza dobry.
1 Przedmiot
Opis
- Okładka
- Miękka
Specyficzne kody
- ISBN
- 83-203-0249-8
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.