Twój koszyk jest pusty!
Kuchenka mikrofalowa służy nie tylko do podgrzewania potraw, jak nam się często zdaje - to urządzenie, dzięki któremu przygotowujemy szybko skomplikowane nieraz potrawy, trzeba to jednak potrafić. W książce niniejszej znajdziemy odpowiedzi na pytania, co można w kuchence mikrofalowej gotować, a czego nie, jak długo i w jakich naczyniach, znajdziemy tabele czasów rozmrażania i podgrzewania, zadania niekonwencjonalne, np. drelowanie owoców, robienie karmelu, wyparzanie słoików na weki oraz - mnóstwo, mnóstwo bogato ilustrowanych przepisów. Wydawnictwo KLEKS, 1991 rok. Stan egzemplarza bardzo dobry.
Paczka ekonomiczna płatna z góry | 9,50 zł |
Paczka priorytetowa płatna z góry | 11,00 zł |
Paczka ekonomiczna płatna przy odbiorze | 17,55 zł |
Paczka priorytetowa płatna przy odbiorze | 19,05 zł |