Karol Okrasa do współpracy zaprosił Grzegorza Russaka, miłośnika kuchni staropolskiej, w tym dań z dziczyzny, Giena Mientkiewicza, amatora polskich serów zagrodowych, Maję Sobczak z Qmam Kasze, propagatorkę potraw wegańskich, Panią Grażynę Wyrwas z Kaszub - animatorkę kultury, która specjalizuje się w tradycyjnych przepisach kaszubskich oraz Dorotę Wellman, dziennikarkę, entuzjastkę gotowania, autorkę książek. W najnowszej książce Lidla znajdziemy zarówno fakty i przepisy o kuchni polskiej, jak również ciekawostki i osobiste wspomnienia - gospodarza i zaproszonych gości.
Lidl, 2011 rok.
Stan egzemplarza bardzo dobry: książka nowa, zafoliowana.
Paczka ekonomiczna płatna z góry | 9,50 zł |
Paczka priorytetowa płatna z góry | 11,00 zł |
Paczka ekonomiczna płatna przy odbiorze | 17,55 zł |
Paczka priorytetowa płatna przy odbiorze | 19,05 zł |